Hard & Soft Bisküvi Üretim Hattı

Anasayfa/Hard & Soft Bisküvi Üretim Hattı

Mikserde hazırlanan Hamur Hamur serme makinası ile belirli kalınlıkta yayılır. Yayılan hamur 3 adet inceltici silindir den geçerek istenilen kalınlıkta hamur elde edilir. Yufka şekline gelen hamurdan Keski Kalıbı yardımıyla istenilen şekil elde edilir. Şeklin dışında kalan Hamura ise dantel hamuru denir. Dantel hamuru tekrar Hamur Serme makinasına geri beslenerek kullanılır. Elde edilen şekilli bisküvi fırına bırakma bandı yardımı ile Fırına Beslenerek Bisküvi Pişirilir. 600 mm – 1500 mm arası genişlikte müşterinin binasına ve istenilen kapasiteye uygun olarak üretim yapmaktayız.

PUDRA ŞEKER DEĞİRMENİ

KARAMEL ŞURUP YUMURTA SÜRME MAKİNASI

KANALLI DİZİCİ

SOĞUTMA BANDI

ŞURUP HAZIRLAMA VE STOK TANKI

SANDVİÇ BİSKÜVİ KREMALAMA MAKİNASI

HAMUR KESME GİYOTİNİ VE PALETLİ BESLEME BANDI

ÇİFT ÇAPALI HAMUR MİKSERİ

TEK ÇAPALI HAMUR MİKSERİ

KREMA MİKSERİ

TAVANDAN BESLEME SİLİNDİRİ

HAMUR SERME MAKİNASI (TIKICI)

HAMUR İNCELTİCİ MAKİNE

ROTATİF ŞEKİLLENDİRME VE KESKİ MAKİNASI

KIRINTI DANTEL VE GERİ DÖNÜŞ BANTLARI

Elektrikli Fırın

Endirek Fırın

DİREK/ENDİREK KARMA FIRIN

FIRINA BIRAKMA BANDI

FIRINDAN ALMA BANDI

DÖNÜŞ BANTLARI

Hakkımızda

Elegancetech Elegancetech

İLETİŞİM

Harita