DİREK/ENDİREK KARMA FIRIN

Pişirme ısısını elde etmek amacıyla Bek ve Brülör kullanılmaktadır. Hybrid Fırın Direk ve Endirek Fırının karma yapısı ile oluşmatakdır. Gaz yakıt kullanılabilen Fırınlarımızda, Isı verimi en yüksek Bek ve Brülör kullanılmaktadır • Ön giriş kısımı Direk ve sonrasonda Endirek olarak üretimi yapılmaktadır • Genelde sert hamurlu bisküvilerde ve kraker üretiminde kullanılır Fırında Direk Kısmında her bölümün altı ve üstü ayrı ayrı ısı değerleri kontrol edilebilir ve istenilen pişirme eğrisi doğru şekilde yakalanmış olur böylelikle ürün pişirme kalitesi en üst seviyededir. • Fırında Endirekt – Cyclothermic kısımda elde edilen ısı, sıcak hava kanallarında gezdirilmekte, böylece homojen pişme sağlanmaktadır • Endirek Kısımda Isı Kontrolü fırın boyunca birbirinden bağımsız Klepe sistemi ile farklı noktalar da ayarlanabilmektedir • Modüler ve civatalı şase sayesinde kolay kurulum ve montaj yapılmaktadır • İzolasyonunda kullanılan Taş Yünü Yüksek Standartlarda Isı Kazancı sağlamaktadır, bu şekilde Fırının yüksek iç sıcaklığına rağmen dış kaportası oda sıcaklığındadır • Her Bölümde ürün kontrol ve nem alma bacaları mevcuttur • Standart olarak Fırın Kaportası Boyalıdır. Dış Kaportası talep doğrultusunda paslanmaz olarak teslim edilebilir. • Fırın Bandı üretilecek ürüne göre Tel Örgü ya da Sac Bant olabilmektedir • Fırın Bant hızı elektronik olarak ayarlanabilmektedir • Fırında Otomatik Bant Kontrol Sistemi mevcuttur • Hat üzerindeki diğer ekipmanlar ile senkronize çalışabilmektedir. • Yağlama ünitesi Saç Bant için: Dönen bir fırça ile fırınlama bandına düzgün bir yağ uygulaması için • Otomatik bant takibi: fırınlama bandının pozisyonunun kontrolü için • Bant kazıyıcı (Çelik Bant İçin): fırın bandının temizliği için • Temizleme fırçası (Örgü Tel Bant İçin): fırın bandının temizliği için

Hakkımızda

Elegancetech Elegancetech

İLETİŞİM

Harita