Hard & Soft & Kraker Bisküvi Üretim Hattı

Anasayfa/Hard & Soft & Kraker Bisküvi Üretim Hattı

Mikserde hazırlanan Hamur Hamur serme makinası ile belirli kalınlıkta yayılır. Yayılan hamur 3 adet inceltici silindir den geçerek istenilen kalınlıkta hamur elde edilir. Yufka şekline gelen hamurdan Keski Kalıbı yardımıyla istenilen şekil elde edilir. Şeklin dışında kalan Hamura ise dantel hamuru denir. Dantel hamuru tekrar Hamur Serme makinasına geri beslenerek kullanılır. Elde edilen şekilli bisküvi fırına bırakma bandı yardımı ile Fırına Beslenerek Bisküvi Pişirilir. Kraker üretimi Hard bisküvi hamuru ile aynı şekilde elde edilir. Farklı olaraktan Soda Havuzunda geçirilerek parlaklık elde edilir. Soda havuzundan geçirilmeyen krakerler ise fırın çıkışında bulunan Yağlama makinası ile aramo eklenerek yağlama yapılabilir. 600 mm – 1500 mm arası genişlikte müşterinin binasına ve istenilen kapasiteye uygun olarak üretim yapmaktayız.

SOĞUTMA BANDI

Endirek Fırın

SANDVİÇ BİSKÜVİ KREMALAMA MAKİNASI

ŞURUP HAZIRLAMA VE STOK TANKI

PUDRA ŞEKER DEĞİRMENİ

İki Katlı Liftli Soda Havuz ve Geçiş Konveyör Sistemi

Soda Hazırlama & Soda Stok Tank

KARAMEL ŞURUP YUMURTA SÜRME MAKİNASI

KANALLI DİZİCİ

PÜLVERİZE YAĞLAMA MAKİNASI

FIRINDAN ALMA BANDI

FIRINA BIRAKMA BANDI

DİREK/ENDİREK KARMA FIRIN

Elektrikli Fırın

KIRINTI DANTEL VE GERİ DÖNÜŞ BANTLARI

ROTATİF ŞEKİLLENDİRME VE KESKİ MAKİNASI

DİKEY SİLİNDİR VE LAMİNATÖR MAKİNASI

ÇİFT ÇAPALI HAMUR MİKSERİ

TEK ÇAPALI HAMUR MİKSERİ

HAMUR KESME GİYOTİNİ VE PALETLİ BESLEME BANDI

TAVANDAN BESLEME SİLİNDİRİ

HAMUR İNCELTİCİ MAKİNE

DÖNÜŞ BANTLARI

Hakkımızda

Elegancetech Elegancetech

İLETİŞİM

Harita