Mikserde hazırlanan Hamur Hamur serme makinası ile belirli kalınlıkta yayılır. Yayılan hamur 3 adet inceltici silindir den geçerek istenilen kalınlıkta hamur elde edilir. Yufka şekline gelen hamurdan Keski Kalıbı yardımıyla istenilen şekil elde edilir. Şeklin dışında kalan Hamura ise dantel hamuru denir. Dantel hamuru tekrar Hamur Serme makinasına geri beslenerek kullanılır. Elde edilen şekilli bisküvi fırına bırakma bandı yardımı ile Fırına Beslenerek Bisküvi Pişirilir. Kraker üretimi Hard bisküvi hamuru ile aynı şekilde elde edilir. Farklı olaraktan Soda Havuzunda geçirilerek parlaklık elde edilir. Soda havuzundan geçirilmeyen krakerler ise fırın çıkışında bulunan Yağlama makinası ile aramo eklenerek yağlama yapılabilir. 600 mm – 1500 mm arası genişlikte müşterinin binasına ve istenilen kapasiteye uygun olarak üretim yapmaktayız.